Coordonatori
Echipa AURORA HUB
Cunoaște echipa noastră
DIANA RIZOIU
Coordonator AURORA Hub
Diana a strâns o experiență de peste 12 ani în crearea de activități frumoase pentru copii.
Coordonator al proiectului ”Școala de Arte și Bune Maniere”, din cadrul Fundației Calea Victoriei, organizator de cursuri private pentru copii, inițierea proiectului ”Joc și joacă”, dar și dezvoltarea de proiecte culturale, au contribuit la experiența vastă care o aduce astăzi la dezvoltarea continuă ale celor mai complete ateliere pentru copii!
Absolventă de filosofie și jurnalism, consideră că poveștile și imaginația nesfârșită a copiilor sunt motorul funcționării lumii care ne înconjoară.
Să îi încurajăm, deci, să viseze, ca să își poată duce visele pe făgașul realității!
DANIELA OLARU
Coordonator ATELIERE DE ILUSTRAȚIE
Daniela Olaru este ilustratoare și călătorește vizual printr-o lume veche a unor tradiții și ritualuri din mitologia populară românească.
În ilustrațiile Danielei întâlnim multă culoare, chef de joacă, atenție la detalii și o manieră personală de stilizare a formelor.
Explorează și iIustrează cărți pentru copii.
A ilustrat până acum cinci cărți pentru copii – trei publicate la editura Humanitas Junior (“Povești pe nerăsuflate “, “Cea mai frumoasă noapte.Cea mai frumoasă zi “, “Aventuri în țara lui Strolyx”) și una publicată la editura Katartis (“Geografie cu Ratonul Pălărie”). Anul trecut a realizat ghidul ilustrat pentru copii “Istorii de colecție” în colaborare cu Muzeul Municipiului București.
În paralel cu activitatea de ilustrator organizează ateliere pentru copii în colaborare cu Editura Katartis, ateliere pentru școli private și afterschools iar cea mai recentă activitate este organizarea taberelor de ilustrație.
MARIA BĂLAN
Coordonator ateliere de pictură
Maria este Doctorand al Universității Naționale de Arte Plastice, de unde a absolvit atât studile de licență, cât și cele de masterat (secția Sculptură).
Cu zeci de expoziții personale până în acest moment, dar și nenumărate cursuri pentru copii, Maria este profesor de Arte Plastice la liceul Sfinții Trei Ierarhi, unde le ghidează creativitatea și emoțiile copiilor către cele mai reale reprezentări ale lor.
NICOLETA NICȘAN
Coordonator ateliere inovative de pictură/modelaj în lut
În urmă cu peste 8 ani,am ales să renunț la jobul de corporatist, pășind cu emoție către lumea antreprenoriatului.
Am descoperit lutul, culorile, pensulele și asa a luat nastere Fuioru’ Fermecat, locul unde mie îmi place să spun că facem magie.
Pornind de la obiectele de decor lucrate integral manual din lut, lumânările pictate, cufere, mărțișoare sau decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă, fiecare lucru ce pleacă din atelier spune o poveste.
Am lansat atelierele de pictură, unde ne propunem atât o conectare cu arta, cât și un moment încărcat de emoție, armonie și bună dispoziție.
Pentru că da, împreună facem magie!
CLAUDIA BISTRICEANU
Coordonator ateliere muzicale
Claudia Bistriceanu este pedagog muzical din 2000. Tot atunci, a devenit profesor de pian, voce, flaut și blockflote. A lucrat în școli din Elveția și România și a strâns experiență pentru predarea muzicii către copii de toate vârstele.
VLADIMIR ȘTEFĂNESCU
Coordonator ateliere de astronomie
Vladimir Ștefănescu are o experiență de peste un deceniu în popularizarea astronomiei, timp în care a susținut numeroase cursuri, ateliere, prezentări și evenimente cu tematică astronomică. A activat timp de 3 ani în cadrul Observatorului Astronomic din București și timp de 8 ani în cadrul Asociației Astroclubul București, unde a fost și Președinte. În prezent coordonează activitatea Școlii de Astronomie, cel mai ambițios proiect educațional în domeniul astronomiei, de la noi din țară. Prin cursurile și sesiunile de observații prin telescop desfășurate, dorința lui Vladimir este de a aduce pasiunea pentru astronomie mai aproape de cei mici, dar și de adulți. Având o bogată experiență în lucrul cu copiii și pregătire psiho-pedagogică acreditată, fiecare eveniment organizat de el reprezintă o aventură în lumea spectaculoasă și fascinantă a spațiului cosmic.
ALINA STRINU
Coordonator ateliere de gătit
Alina Strinu a scris si publicat „Uite, mami, ce-am gătit” în 2021, creând un precedent de succes în apropierea copiilor față de alimentele sănătoase și gustoase, asamblate în rețete haioase și hrănitoare. Gândindu-se să schimbe abordarea „linguriței obligatorii”, Alina a compus o carte și ateliere menite să îi sprijine pe copii să găsească bucuria de a-și compune singuri gustările, într-un mod distractiv și creativ! Și nu cu pătrunjel fiert și păstârnac, ci chiar prin tirmasú, bomboane homemade și alte gustări care pot fi compuse din alimente nutritive și sănătoase! Atelierele Alinei sunt, fără doar și poate, terapeutice. Copiii sunt mândri de ei înșiși, mai siguri pe ei și mai puțin sceptici la ingrediente, totul organizat într-un mediu și spațiu sigur și distractiv. Fără să uităm de veselia și glumele legate de fructe și legume, atelierele de gătit ale Alinei se termină mereu cu chef de gătit acasă și însușirea informațiilor nutriționale potrivite vârstei, într-un fel vesel și de durată!
GEORGIANA ARMĂȘEL
Coordonator ateliere de limba germană
Georgiana Armășel este profesoară de limba germană, cu experiență de peste 10 ani. Din dragoste pentru copii și din pasiune pentru limba și cultura germană, organizează ateliere distractive de limba germană, în afara orelor de la școală. Prin prisma celor patru specializări (educatoare, învățătoare, profesoară de germană și engleză), Georgiana creează contexte de învățare prin joc și voie bună, adaptate vârstei și nivelului lingvistic specific fiecărei grupe.